fbpx

BenFit volgen?

Op een gezonde manier werken aan je levensstijl. Het BenFit-programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om een gezonde lifestyle te realiseren.
Jouw coach helpt je op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

BenFit is meer dan alleen gewicht!

Het BenFit-programma werkt aan een gezonde lifestyle met drie essentiële pijlers. Het BenFit-programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van je lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van je werk én het aantal uren dat je sport. Daarnaast houdt het programma rekening met voorkeuren, eetpatronen en allergieën of intoleranties. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het BenFit-voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Bewegen en Relax.

Je leert om:

Positief in het leven te staan

Controle te hebben over je lichaam en gewicht

De manier om beter te voelen en te genieten van het leven

Klaar voor verandering?

Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen.