fbpx

Zo gaan wij te werk in de

Fitness

Fitness

Het fitnessgedeelte is uitgerust met luxe en gebruiksvriendelijke apparatuur. Met fietsen, loopbanden, roeiers, steppers en crosstrainers heb je genoeg mogelijkheden om aan je conditie te werken. Uniek in Waalwijk zijn de Arc-trainers. Deze apparaten zijn uitermate geschikt voor mensen met knie- of rugklachten. Je kunt hiermee je conditie, benen en billen trainen zonder dat je knieën en rug belast worden.
Alle apparatuur is voorzien van hartslagmeters, zodat je altijd op jouw eigen niveau verantwoord kunt sporten. Wij bieden je een gratis fitness proefles en maken daarna graag met je een afspraak om een fittest af te leggen. Na deze fittest stellen wij een persoonlijk programma voor je samen.

Plan een vrijblijvende intake in!

Bedrijfsfitness

Wil jij graag goed zorgen voor personeel en daarmee voor jouw bedrijf? Dan ben je bij Below aan het juiste adres.
Wanneer jouw personeel zich met de week fitter en energieker voelt, zich beter kan concentreren en lekkerder in het velletje komt te zitten, merk je dat terug in de werksfeer. Niks zo fijn als tevreden en gezonde werknemers!
Uit onderzoek blijkt ook dat mensen die regelmatig sporten, gemiddeld 12 dagen per jaar minder ziek zijn dan mensen die niet of nauwelijks bewegen.

Op welke manier gaan we aan de slag?
Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. We zorgen dat het bij jou en je werknemers past. Zo kun je bijvoorbeeld de gehele fitness ter beschikking hebben inclusief trainer of bezig gaan met teambuilding in de vorm van bijvoorbeeld Bootcamp. Ook bieden we de mogelijkheid om jouw werknemers op eigen tijden te laten sporten met een programma dat specifiek gericht is op die ene persoon.

Kom je met ons sparren hoe we jou en jouw werknemers nóg blijer kunnen maken?

Neem contact op

Personal training

Wil je effectiever trainen? Kun je extra motivatie gebruiken? Wil je pijnvrij bewegen? Dan past Personal Training met onze geliefde Roger bij jou! Roger heeft veel ervaring met mensen met fysieke klachten. Deze combinatie zorgt ervoor dat jij (ook mét klachten) op een veilige manier beter gaat bewegen en daardoor effectiever kan sporten.

Trainen is vrij eenvoudig, maar bereiken wat je écht wil, op een voor jou geschikte manier, is een stuk lastiger.

Kom gerust eens een proeftraining doen als je twijfelt! Voor een vrijblijvende kennismaking kun je contact opnemen met Below: 0416 66 00 07.

Bekijk meer mogelijkheden

Groepslessen

Naast Fitness en Personal Training kun je bij Below terecht voor diverse groepslessen. Of je graag een pittige bootcamp volgt, liever spint of wil werken aan je fysieke en mentale welzijn middels Yoga of Balance. Het kan allemaal en combineren mag!

Bekijk groepslessen

Hoe wij werken?

Onze aanpak is de reden dat Below al 20 jaar bestaat. We weten maar al te goed dat niet iedereen graag de sportschool binnenloopt. Wij focussen ons dan ook op de van nature niet-sporter, zodat óók jij je prettig voelt en je doelen behaalt.

Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Niets is zo lastig als een sportschool binnenstappen en totaal niet weten waar te beginnen. Om te zorgen dat jij op een veilige en verantwoorde manier beweegt, is persoonlijke begeleiding bieden voor ons het aller belangrijkste. Below is een bewust kleinschalige fitness met max 14 personen per ruimte, waar we iedereen persoonlijk kennen. Zo blijft alles goed afgestemd op jouw behoeften en wensen.

Eigen trainingsprogramma
Eigen trainingsprogramma

Op een veilige en verantwoorde manier bewegen bereiken we middels een persoonlijk trainingsschema. Na een korte belastbaarheidstest gaan wij aan de slag met een schema voor jou welke iedere 6 weken een update krijgt. Zo ontstaat er ruimte voor groei zonder overbelast te raken.

Structuur werkt
Structuur werkt

Onze unieke aanpak in het bieden van vaste tijden en dagen, blijkt voor veel leden dé stok achter de deur. Al 20 jaar plannen we leden op vaste momenten in de week om te komen fitnessen of groepslessen. Kun je een keer niet of verandert er wat in je persoonlijke situatie? Geen probleem! Meld je dan telefonisch af voor jouw sportmoment of bespreek nieuwe mogelijkheden.

Circuit training
Circuit training

Mensen zijn van nature wezens die opzoek gaan naar verbinding. Niet gek dat onze nieuwe circuit trainingen zo goed aan slaan bij jong en oud! In een kleine groep van max 6 personen ga je aan de slag met oefeningen, per persoon aangepast, en wissel je telkens na één minuut van oefening. Het onderlinge contact en aanmoediging werkt motiverend en prettig voor je gemoedstoestand.