fbpx

Sinds 2001

Over ons

Al 20 jaar zijn wij met liefde en plezier bezig met de gezondheid van onze sporters! Dat doen we nog steeds met dezelfde inzet en toewijding als 20 jaar geleden!

Onze visie

Hoe creëer je een blijvende gezonde leefstijl?!
Door deze vraag te beantwoorden doen wij wat we doen…

Melvin (eigenaar Below): ‘Veel mensen nemen genoegen met een niet zo’n fit lichaam en de last die zij hierdoor dragen, terwijl een gezonde leefstijl veel dichterbij ligt dan je denkt. Met een gezonde leefstijl kun je de kwaliteit van je leven zoveel malen verbeteren. Zoals je fit voelen als je de trap op loopt of met je (klein)kinderen speelt, tevreden zijn met je lijf en lekker in je vel zitten. Dat kan met kleine aanpassingen. Wij zijn er voor iedereen die bewust kiest voor een gezondere leefstijl maar nog niet weet hoe.’

Eerst tackelen we het feit dat sporten saai is en je geen tijd hebt. Bij Below sport je samen in kleine groepen op vaste dagen en tijden. Je leert elkaar kennen en er ontstaat een vertrouwde en gezellige sfeer. De vaste dagen en tijden geven structuur in je weekritme zodat je niet meer hoeft te zoeken naar die zeldzame gaatjes in je agenda. We hebben geen bodybuilding faciliteiten dus ook die drempel – dat je tussen alleen maar brullende gespierde lichamen staat – is er bij ons niet.

Maar hoe dan verder?

De eerste stap naar een gezondere leefstijl kun je nu zetten. Die drempels en smoesjes zijn verleden tijd. Nu heb je alleen nog tools nodig om een gezonde leefstijl aan te nemen en te zorgen dat deze blijvend is. Moet je dat helemaal zelf doen en je leven rigoureus omgooien? Nee, absoluut niet. Jij moet alleen graag willen, wij helpen je met de rest. Wil je het eens proberen? Vraag dan een gratis weekpas aan!

Ons team

Melvin

Eigenaar | Fitness trainer

Ammée

Eigenaresse | Yoga docente

Kees

Indoorcycling instructeur

Agnes

Yoga docente

Annelinde

Fitness trainer

Monique

Balance instructrice

Roger

Personal trainer

Ralph

Spinning instructeur