fbpx

Waalwijk

Personal training

Mijn naam is Keith en ik ben Personal Trainer bij Below Fitness.

Ik ben 45, kom origineel uit Engeland en woon nu sinds 1,5 jaar in Loon op Zand samen met mijn partner uit Waalwijk. Ik probeer Nederlands te leren, maar ik vind dat super moeilijk, ik heb dus wat hulp gehad met vertalen en spreek meestal Engels en een beetje Nederlands.

Voordat ik Personal Trainer werd, had ik een succesvol Sales & Marketing bedrijf in Londen. De stress en gezondheidsproblemen die mijn vrienden en collega’s ontwikkelden door hun drukke banen, triggerde me om mensen te helpen om gezonder en beter te leven.

Ik verkocht mijn bedrijf en heb me compleet omgeschoold tot Personal Trainer met een specialisatie in Life coaching, voeding en sport conditionering. Ik combineer graag mijn levenservaring uit het bedrijfsleven met mijn trainingsstijl en ik leer graag hoe mijn klanten in elkaar zitten voor we samen beginnen te trainen.

Om succes te hebben in het leven geloof ik dat een goede levensbalans super belangrijk is. Ik kan helpen met deze balans, zowel in de gym als daarbuiten.

Heb je interesse in een kop koffie en een gesprek over hoe ik je kan helpen met;

  • gewichtsverlies;
  • verbeteren van je conditie;
  • herstel na blessure;
  • voeding;
  • personal training voor je ideale lichaamsvorm en/ of meer zelfvertrouwen?

Bel dan voor een gratis kennismaking: 0416- 66 00 07 of klik op onderstaande knop!

Wij hebben verschillende

Personal programma’s

Strong business | Speciaal voor ondernemers

Vital woman | Voor vrouwen in de overgang

Healthy Mom | Met aandacht voor jonge moeders

Personal training

€60/per uur

Bij Below train je al voor €60,- per uur (of €30,- per half uur) helemaal privé met Personal Trainer Keith. Wil je wél graag de voordelen van Personal Training maar deel je liever de kosten? Dan kun je met max 3 personen samen de trainingen volgen.

Inhoud Personal Training

  • Één op één of max met drie personen training door Personal Trainer Keith
  • Continu waarborgen van juiste beweging en belasting
  • Bewegingspatroon verbeteren vanuit de basis
  • Werken aan pijn-/klachtenvrij bewegen en trainen
  • Effectief en efficient werken aan doelen

Wat bieden wij aan?

Strong business
Strong Business

Als ondernemer leef je vaak een druk bestaan. Dan kan het lastig zijn om keuzes te maken die je lichaam en geest ten goede komen. Snelle, ongezonde happen en té weinig rust zijn vaker wel dan niet de realiteit van de dag.  Bij Below snappen we dit. Daarom hebben we specifiek voor ondernemers, sporten op maat met persoonlijke begeleiding. Zodat jij je weer fit voelt!

Als je als ondernemer bij Below start, nemen we eerst de tijd om je te leren kennen tijdens een intake. Waar liggen je behoeftes en wat zijn je valkuilen. Vervolgens kijken we naar je belastbaarheid tijdens een proefles en stellen we een programma voor je samen. Met dit programma ga je op een vaste dag en tijd aan de slag zodat het nét zo gewoon wordt als tandenpoetsen. Kun je een keer niet? Geen probleem, dan verzetten we jouw sportmoment. Naast fysieke beweging en eventuele lessen ter bevordering van ontspanning, is er ook een optie om met voeding aan de slag te gaan.

En wist je dat steeds meer ondernemers privéyoga of Personal Training volgen? Beide lessen zijn in te plannen op een dag en tijd dat het jou schikt, in overleg met de instructeur. Personal Training helpt je jouw doelen op de meest efficiënte manier te behalen en fysieke pijntjes te behandelen. Middels privéyoga krijg je handvatten om te kunnen ontspannen op elk gewenst moment en opgebouwde fysieke en mentale blokkades los te laten. 

Vital Woman
Vital woman

Hoe komt het dat ik blijf aankomen zonder dat ik mijn leefstijl verander?! Dit is één van de brandende vragen voor veel vrouwen die de overgang hebben bereikt. Er verandert – zowel onbewust als heel erg bewust!! – erg veel in je lichaam.

Voel jij je hierin onbegrepen door je omgeving en weet je niet waar je terecht kunt? Stop maar met zoeken, je bent nu aan het juiste adres voor het VITAL WOMAN programma. Tevens voor vrouwen in de overgang zonder klachten, want voorkomen is beter dan genezen!

Healthy Mom
Healthy mom

Gefeliciteerd mams! Je zit misschien nog helemaal verliefd op je roze wolk genesteld. Toch zou een beetje tijd voor jezelf, een gezonde leefstijl en weer in shape komen erg fijn zijn! Maar waar moet je in hemels naam beginnen?

Daar kan Below je bij helpen middels het 12-weken programma: HEALTHY MOMS!

Benieuwd wat het inhoudt?

Wat leden over ons zeggen

Veel gestelde

vragen

Werk ik naar een bepaald doel?

Ja, samen kijken we waar je behoefte aan hebt en wat haalbaar is voor jouw lichaam en in jouw leven.

Kan ik iemand meenemen?

Ja, je kunt jouw PT sessie met max 2 extra mensen delen.

Hoe meld ik me aan voor een proefles?

Je kunt direct wat inplannen met Personal Trainer Keith via: 0416 66 00 07. Of laat je gegevens achter in het contactformulier, dan neemt Marc contact op met jou.

Wat kost een PT sessie?

Bij Below train je al voor €60,00 per uur of €30,00 per half uur helemaal privé.

Wanneer kan ik een PT sessie volgen?

Ergens tussen 07:00u ’S ochtends en 21.00u ’S avonds doordeweeks (met uitzondering van de gehele dinsdag) en zaterdagochtend. De exacte tijd spreek je samen af met de Personal Trainer.

Kan ik trainen met een blessure of lichamelijke klachten?

Ja, we plannen altijd een vrijblijvende proefles met intake om te zien wat haalbaar is.