fbpx

Dit zijn alle

Groepslessen

Spinning

Spinning is een indoor cyclingles waarbij je jouw uithoudingsvermogen traint. De instructeur geeft aan wat je mag doen terwijl je rijdt op het ritme van opzwepende muziek. Spinning bij Below is voor zowel beginners als gevorderden.

 

Yoga

Gun jij jezelf wel eens echte ontspanning? Met yoga kun je innerlijke rust ontdekken. Een moment voor jezelf, even weg uit de drukte van alledag. Je leert om de aandacht naar binnen te richten en werkelijk contact te maken met jezelf.

 

Balance

Dit is een workout combinatie van Pilates, Tai Chi en Yoga waarbij je kracht en flexibiliteit opbouwt. Krijg een gevoel van rust en kalmte en toch de voldoening van een workout.

 

Bootcamp

Lekker in de buitenlucht werken aan kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Een pittige training waarbij de fun factor erg belangrijk is.

 

 

In Waalwijk een

Groepsles volgen?

Plan een proefles voor een of meerdere lessen om te ontdekken of het bij je past.

Spinning

Kom gezellig spinnen!
Spinning bij Below is zowel voor beginners als gevorderden, in een ongedwongen en gezellige sfeer! Met maximaal 14 personen per les ervaar je de hoogst mogelijke persoonlijke interactie tussen instructeur en deelnemer. Uniek is de mogelijkheid om dagen en tijden te reserveren, zodat je gegarandeerd op jouw favoriete dag en tijd terecht kunt.

Uniek is de mogelijkheid om spinninglessen te volgen zonder abonnement!

Yoga

Gun jij jezelf wel eens echte ontspanning? Met yoga kun je innerlijke rust ontdekken. Een moment voor jezelf, even weg uit de drukte van alledag. Je leert om de aandacht naar binnen te richten en werkelijk contact te maken met jezelf. Yoga versterkt zowel de geest als het lichaam! Bij Below kun je kiezen uit diverse inspanningsniveau’s middels de lessen: Gentle-, Hatha- en Poweryoga.

Balance

Met body & mind bouw je kracht en flexibiliteit op en het geeft je een gevoel van kalmte.
Concentratie, gecontroleerde ademhaling en een zorgvuldig geselecteerde serie van bewegingen, stretches en houdingen op muziek creëren een holistische workout. Dit brengt het lichaam in een toestand van harmonie.

Body & mind wisselt iedere drie maanden van choreografie en muziek.

Bootcamp

Bootcamp bij Below is een complete workout voor zowel mannen als vrouwen, beginners als gevorderden. In een groep van circa 10 personen ga je trainen onder leiding van een gecertificeerd instructeur. Doordat het in groepsverband is, en vaak met competitie-element, daagt het je uit om net een stapje verder te gaan!

Abonnementen

Tof dat je overweegt om een abonnement bij Below Fitness te nemen! Hieronder vind je overzichtelijk welke mogelijkheden er zijn. Wij raden je altijd aan om eerst een proefles te nemen zodat je ons leert kennen en wij jou! Tip: Vraag naar de mogelijkheden om je abonnement te upgraden met een VIP pakket (2x pm PT, koffie/thee na training)

Veelgestelde

vragen

Mag ik meerdere groepslessen uitproberen?

Graag zelfs! Zo kun je iets kiezen dat helemaal bij jou past.

Kan ik ook een rittenkaart kopen?

Ja, je kunt een rittenkaart aanschaffen en je vervolgens telefonisch of per email aanmelden wanneer je een les wil volgen.

Hoelang duurt een groepsles?

Alle groepslessen bij Below zijn één uur lang.

Kan ik groepslessen volgen zonder ook te fitnessen?

Ja, hier hebben we een speciaal groepslessen abonnement voor of rittenkaarten.

Wanneer vinden de groepslessen plaats?

De dagen en tijden kun je vinden onder het kopje ‘lesrooster’ in het menu.

Hoe meld ik me aan voor groepslessen?

Via het contactformulier op de website. Je kunt ons ook gerust bellen of mailen.